eur:
395.72
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Dárdai Palkó (b3), a Fehérvár játékosa gólt szerez a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában játszott MOL Fehérvár FC-Petrocub Hincesti mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. augusztus 4-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Ötgólos győzelmével formálissá tette a MOL Fehérvár a visszavágót

Megnyugtató előnyt szerzett a MOL Fehérvár a moldovai Petrocub ellen a labdarúgó Konferencia-liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén. Michael Boris együttese 5-0-s győzelemmel utazhat a jövő csütörtöki visszavágóra.

A vendégek a mérkőzés elején Ambros nagy lövésével veszélyeztettek, a labda a kapufáról pattant ki. Majdnem ez a mérkőzés is úgy kezdődött a Vidi számára, mint az összes eddigi tétmeccs a szezonban, az ellenfél góljával.

Ám megtört a sorozat, amikor a 20. percben Kenan Kodro erőszakosságának és Avram kapus hibájának következményeként Dárdai Pál négy lépésről a kapuba passzolt. Három perccel később a kapus szabálytalansága után büntetőt lőhetett a magyar csapat, Kenan Kodro berúgta, 2-0. A 35. percben Dárdai Pál szöglete után a berobbanó Stopira fejelt a hálóba.

A második félidőben már kevesebb tűzzel játszott a MOL Fehérvár, de Funsho Bambgoye előkészítése után Petrjak gólt szerzett, majd az ukrán szélső kiharcolt egy büntetőt, amit Budu Zivzivadze, ha nem is magabiztosan, de berúgott, 5-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×