eur:
394.38
usd:
363.07
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Watching football at home on TV
Nyitókép: by sonmez/Getty Images

Kiderült, mi lesz a Digi Sport csatornáival

Az Arena4 és új testvércsatornája, a Match4 váltja az augusztus 5-én megszűnő Digi Sport-adókat.

A Network4 csoport Arena4 sporttévéje és újonnan induló, Match4 sportcsatornája váltják a Digi Sport augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit – közölte a Network4 csoport.

A Digi Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába az Arena4 és az újonnan induló Match4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő Digi Sport három adója beszünteti adását.

A Match4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó-bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) közvetítései is.

Az Arena4 műsoridejének közel 50 százalékában élő közvetítéseket sugároz. A német Bundesliga és az UEFA nemzetközi válogatott mérkőzései mellett az amerikai futball rajongóinak NFL- és NCAA-meccseket, valamint MotoGP-futamokat és számos küzdősporteseményt (PBC és MMA/Bellator gálák, WWE mérkőzések) is közvetít.

Hamarosan a Digi is értékesíteni fogja az Arena4+-t, Magyarország első sportstreaming szolgáltatását, melyen az élő közvetítések mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak az előfizetők, mint az élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzések, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP-időmérők és -futamok, valamint a RedZone, az NFL körkapcsolásos élő közvetítése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Burkoltan beintett az Európai Unió az ukránoknak

Burkoltan beintett az Európai Unió az ukránoknak

Az uniós országok az európai mezőgazdasági lobbik nyomására megállapodásra jutottak arról, hogy korlátozásokat vezetnek be az ukrán mezőgazdasági termékek EU-n belüli értékesítésére. Ez a döntés, amelyet az uniós vezetők közelgő csúcstalálkozója előtt hoztak, várhatóan jelentős, évente több mint 1 milliárd eurós bevételkiesést jelent Ukrajnának, ami a baromfi-, tojás-, cukor- és búzaexportra is hatással lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×