eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Watching football at home on TV
Nyitókép: by sonmez/Getty Images

Kiderült, mi lesz a Digi Sport csatornáival

Az Arena4 és új testvércsatornája, a Match4 váltja az augusztus 5-én megszűnő Digi Sport-adókat.

A Network4 csoport Arena4 sporttévéje és újonnan induló, Match4 sportcsatornája váltják a Digi Sport augusztus 5-től megszűnő saját gyártású adóit – közölte a Network4 csoport.

A Digi Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába az Arena4 és az újonnan induló Match4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő Digi Sport három adója beszünteti adását.

A Match4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó-bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) közvetítései is.

Az Arena4 műsoridejének közel 50 százalékában élő közvetítéseket sugároz. A német Bundesliga és az UEFA nemzetközi válogatott mérkőzései mellett az amerikai futball rajongóinak NFL- és NCAA-meccseket, valamint MotoGP-futamokat és számos küzdősporteseményt (PBC és MMA/Bellator gálák, WWE mérkőzések) is közvetít.

Hamarosan a Digi is értékesíteni fogja az Arena4+-t, Magyarország első sportstreaming szolgáltatását, melyen az élő közvetítések mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak az előfizetők, mint az élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzések, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP-időmérők és -futamok, valamint a RedZone, az NFL körkapcsolásos élő közvetítése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×