eur:
389.6
usd:
361.95
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Sztanyiszlav Csercseszov, a sorozatban negyedszer bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután csapata 2-1-re legyőzte ősi riválisukat, a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Groupama Arénában 2022. április 24-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Francia csapatkapitánnyal próbál erősíteni a Ferencváros

Xavier Mercier a belga Leuvennél játszott karszalagban, 32 éves, támadó középpályás.

A magyar bajnoki címvédő és kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a francia Xavier Mercier, aki legutóbb a belga élvonalban szereplő OH Leuven csapatkapitánya volt.

A fradi.hu keddi beszámolója szerint a 32 éves támadó középpályás hamarosan csatlakozik az Ausztriában edzőtáborozó kerethez.

A közlemény kiemelte, Mercier pályafutásából a nemzetközi kupaszereplés még hiányzik, "ezért minden erejével azon lesz, hogy a Ferencvárossal minél messzebb jusson Európában a Bajnokok Ligája selejtezőjéből indulva".

A 33. születésnapját július végén ünneplő játékos 2009-től hazájában futballozott, majd 2016-ban a belga Kortrijkhez igazolt, aztán a Cercle Bruges-höz, 2019-ben pedig a Leuvenhez szerződött.

Legutóbbi csapatát a 2019/2020-as idényben élvonalba jutáshoz segítette, aztán a 2020/2021-es szezonban 11 gólig és 15 gólpasszig, az előző idényben pedig négy gólig és újfent 15 gólpasszig jutott. Az előkészítésben jeleskedő francia játékos a belga bajnokság legutóbbi két kiírásában a liga "gólpasszkirálya" volt - írta a Ferencváros.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×