eur:
392.92
usd:
366.45
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
02 March 2022, North Rhine-Westphalia, Bochum: Soccer: DFB-Pokal, VfL Bochum - SC Freiburg, Quarterfinal, Vonovia Ruhrstadion: Freiburgs Roland Sallai celebrates after his goal to make it 1:2. Photo: David Inderlied/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by David Inderlied/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: David Inderlied/picture alliance via Getty Images

Sallai Roland a 120. percben lőtte elődöntőbe a Freiburgot – videó

A Freiburg története során másodszor jutott a négy közé a Német Kupában.

A Freiburg Sallai Roland 120. percben szerzett góljával nyert 2–1-re a Bochum otthonában a labdarúgó Német Kupa szerdai negyeddöntőjében.

A magyar válogatott támadó a 72. percben csereként lépett pályára, a hosszabbítás utolsó percében egy eladott labdára csapott le, és talált a hálóba.

A Freiburg története során másodszor jutott a négy közé a kupában.

Az elődöntő sorsolását vasárnap tartják, a mérkőzésekre április 19-én és 20-án kerül sor, míg a finálét május 21-én a berlini Olimpiai Stadionban rendezik.

Német Kupa, negyeddöntő:

VfL Bochum–SC Freiburg 1-2 (1-1, 1-1) - hosszabbítás után
korábban:
Hannover 96 (II.)–RB Leipzig 0-4 (0-2)
Hamburger SV (II.)–Karlsruhe (II.) 2-2 (0-1, 2-2, 2-2) - 11-esekkel: 3-2
Union Berlin–St. Pauli (II.) 2-1 (1-1)

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×