eur:
394.32
usd:
369.62
bux:
65192.74
2024. április 19. péntek Emma
http://i38.tinypic.com/2wq4jeo.jpg
Nyitókép: cmcderm1/Getty Images

Drámai hajrában győzött az OSC a BL-ben

Az OSC 12-11-re nyert a Spandau Berlin vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyolcadik fordulójában.

A két csapat az előző fordulóban Budapesten találkozott volna egymással, azonban az OSC-nél több játékosnak is pozitív lett a koronavírustesztje, így a gárda nem tudott kiállni az összecsapásra, amelyet így 10-0-s végeredménnyel a németek nyertek.

A mostani találkozón a berliniek egészen a negyedik negyed közepéig vezettek, az OSC különösképpen az emberhátrányokkal birkózott meg nehezen. A házigazdák négy és fél perccel a befejezés előtt 11-9-re vezettek, de Varga Dániel tanítványai remek hajrájuknak köszönhetően fordítottak. Burián Gergely góljának köszönhetően hét másodperccel a vége előtt szerezték meg a győzelmet.

Az OSC-nek jelenleg 13 pontja van, amivel a B csoport negyedik helyén áll.

Ebben a csoportban még az olasz Pro Recco, a francia CN Marseille, a szerb Crvena zvezda, a román Steaua Bucuresti, a német Hannover és a horvát Jug Dubrovnik szerepel. Az OSC a következő fordulóban, február 8-án a Jug Dubrovnikot fogadja.

Az A csoportban érdekelt FTC-Telekom Waterpolo szerdán a georgiai Dinamo Tbiliszit látja vendégül.

A két nyolccsapatos csoportból az első négy-négy helyezett jut a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe, ugyanakkor a házigazda Novi Beograd helye garantált a végjátékban.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Egy Tu-22M3 stratégiai bombázó repülőgép lezuhant Oroszország Sztavropoli területén. A négy pilóta katapultált, egyikőjüket még keresik. Az orosz védelmi minisztérium szerint a balesetet technikai probléma okozta. Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó szerint 25 légieszközt semmisítettek meg az Ukrajnával határos régió fölött péntekre virradóra. Néhány épületben kár keletkezett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×