eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szoboszlai Dominik, Nagy Dominik és Kalmár Zsolt (b-j) az azeri csapat elleni június 8-i Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a találkozónak otthont adó bakui stadionban 2019. június 7-én.
Nyitókép: Szoboszlai Dominik, Nagy Dominik és Kalmár Zsolt (b-j) az azeri csapat elleni június 8-i Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén (MTI/Szigetváry Zsolt)

Sajnálatos hír érkezett Kalmár Zsolt sérüléséről

Rossz hírt kapott a magyar fociválogatott.

A korábbi hírekkel ellentétben a magyar labdarúgó-válogatott középpályásának, Kalmár Zsoltnak mégis elszakadt a külső oldalszalagja.

A játékost képviselő EM Sports Consulting szombaton a Facebook-oldalán jelentette be a hírt, amelyből az is kiderült, hogy "hosszabb kihagyásra kényszerül" a DAC futballistája, azaz valószínűleg lemarad a nyári Európa-bajnokságról.

Kalmár szerdán a 4-1-re megnyert andorrai világbajnoki selejtezőmérkőzésen sérült meg, a 25 éves labdarúgót a 29. percben le is kellett cserélnie Marco Rossi szövetségi kapitánynak. Kalmár pénteken még optimistán nyilatkozott.

A nyári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon a magyar válogatott a Puskás Arénában fogadja a címvédő portugálokat és a világbajnok franciákat, majd a németek vendége lesz Münchenben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×