eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője és egyik játékosa, Mohamed Szalah a madridi Wanda Metropolitano Stadionban tartott edzésen 2019. május 31-én. Másnap itt játssza a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét a Liverpool és a Tottenham Hotspur.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

Szalah tesztje miatt tovább nehezült Klopp dolga

A legfrissebb koronavírustesztje is pozitív lett Mohamed Szalahnak, az angol bajnoki címvédő FC Liverpool egyiptomi válogatott labdarúgójának.

A csatár először múlt pénteken, a Togo elleni Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező előtt szolgáltatott pozitív mintát, akkor az eredmény miatt karanténba került. A Sky Sports beszámolója szerint mivel a legutóbbi, szerdai tesztje is pozitív lett, a 28 éves támadó még legalább tíz napig marad elszigeteltségben, ami azt jelenti, hogy biztosan nem játszhat a Leicester City elleni vasárnapi bajnoki rangadón.

Szalah hiánya miatt Jürgen Klopp vezetőedző gondjai tovább súlyosbodnak: a Liverpool védelméből hiányzik sérülés miatt Virgil van Dijk és Joe Gomez, valamint Trent Alexander-Arnold, míg a középpályán Fabinhóról, Thiago Alcantaráráról, Alex Oxlade-Chamberlainről és Jordan Hendersonról kell átmenetileg lemondania a német trénernek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×