eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Thorgan Hazard, a Borussia Dortmund, illetve David Alaba (j) és Alphonso Davies (b), a Bayern München játékosai a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. május 26-i mérkőzésén, amelyet a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszanak Dortmundban.
Nyitókép: MTI/EPA/DPA pool/Federico Gambarini

Túl sokáig "kotlott" David Alaba a Bayern München új szerződésajánlatán

Az osztrák védőjátékosnak októberig rá kellett volna bólintania, de most már késő.

A Bayern München visszavonta szerződésajánlatát, amit David Alabának, a klub osztrák futballistájának tett.

Herbert Hainer, a bajor egyesület elnöke egy televíziós interjúban elmondta, a játékos és képviselője elé a legutóbbi egyeztetés során a klub által rendkívül jónak gondolt ajánlatot raktak le. Hozzátette, az akkori megállapodásuk értelmében október végéig várták a választ, azonban ezt a mai napig nem küldték el az érintettek, ezért a Bayern München visszavonta a további öt évre szóló szerződéstervezetet.

Alaba 2008 óta futballozik Münchenben, jelenlegi megállapodása 2021-ben jár le. Amennyiben a Bayern nem tud megegyezni vele, a téli átigazolási időszakban még kaphat érte pénzt, jövő nyáron viszont már szabadon igazolhatóvá válik.

A 28 esztendős Alaba kétszer nyert BL-t, kilencszer német bajnokságot, hatszor pedig Német Kupát a Bayernnel, amelynek az előző szezonban is alapembere volt, és nagy szerepet játszott abban, hogy a müncheniek a BL és a Bundesliga, valamint a kupa mellett a hazai, illetve az európai Szuperkupát is elhódították.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×