eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A szegedi Bánhidi Bence (b) és Przemyslaw Krajewski, a Wisla Plock játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája MOL-Pick Szeged - Wisla Plock visszavágó mérkőzésén Szegeden 2019. március 31-én. A Szeged kettős győzelemmel jutott a negyeddöntőbe, miután 23-16-ra győzött a lengyel csapat ellen.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Koronavírus - új hírek a magyar válogatott kézilabdázó tüneteiről

Enyhültek Bánhidi Bence válogatott kézilabdázó koronavírusos tünetei.

"Most már sokkal jobban vagyok, az elmúlt két nap sokkal jobban telt, mint az előző négy-öt. Az nagyon szenvedős volt. Már csak annyi tünetem van, hogy nem érzek szagokat, ízeket, most már csak ezzel küszködök" - nyilatkozta az M4 Sport műsorában a MOL-Pick Szeged beállója.

Hozzátette,

nem gondolta, hogy a koronavírus még egy sportoló szervezetében is ilyen erős, hiszen őt egy nap alatt ledöntötte a lábáról.

A januári Európa-bajnokság, valamint a legutóbbi Bajnokok Ligája-szezon álomcsapatába is beválasztott játékos emlékeztetett, addig nem hagyhatja el az otthonát, amíg két negatív tesztet nem produkál.

Mint mondta, jövő hétfőn kezdik tesztelni, a második negatív eredmény után még két hétig nem szabad komolyabb testmozgást végeznie, utána pedig kardiológiai vizsgálatok következnek. Amennyiben mindent rendben találnak, akkor a két negatív teszt után négy héttel kezdheti el fokozatosan terhelni a szervezetét.

Bánhidi elárulta, november elején vagy közepén szeretné újrakezdeni az edzéseket, és reméli, hogy nincs veszélyben a szereplése a januári, egyiptomi világbajnokságon. Hozzáfűzte, csinálnia kell majd egy újabb alapozást, hogy újra olyan erőbe kerüljön, amilyenben volt.

A beálló múlt csütörtökön jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×