eur:
394.12
usd:
364.92
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: YouTube/Ferencvárosi Torna Club – FradiMédia

Szerdán Lovrencsics is revansot venne

Négy hete nem játszik, de pénteken már pályára léphet. Kérdés, a Dinamo Zagreb ellen játszhat-e - mindenesetre pillanatnyilag ő az egyedüli jobbhátvéd.

Lovrencsics Gergő szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának minden tagját fűti a revánsvágy a Dinamo Zagreb elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtező előtt. A magyar bajnokcsapat kapitánya egy sérülés miatt négy hetet hagyott ki, de pénteken a Paks elleni hazai találkozón már ott lehet az együttesben. A M4 Sport Sporthíradójában csütörtökön elmondta, egyelőre nem tudja mennyit bírna, és az is kérdés, hogy Szerhij Rebrov vezetőedző számít-e rá ezen a meccsen, amelyen az eltiltott Botka Endre hiányában ő az egyedüli jobbhátvéd.

Lovrencsics Gergő megjegyezte, nehéz volt kívülről nézni, hogy milyen jól teljesít a csapat, menetel a Bajnokok Ligájában, aminek természetesen ő is a részese szeretne lenni, ugyanakkor nem szabad kapkodnia a visszatéréssel.

A BL-selejtezővel kapcsolatban azt mondta: abban a pillanatban, hogy a sorsolásnál megkapták a horvát csapatot, érezte a visszavágás lehetőségét és társait ismerve, a többiek is szeretnének elégtételt venni a tavalyi 4-0-s vereségért. Hozzátette, a Dinamo több meghatározó játékosát is elveszítette, azonban továbbra is erős csapat, de a Ferencvárosnak ezúttal jobb esélyei lesznek a továbbjutásra, mint egy évvel ezelőtt.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×