eur:
392.4
usd:
365.85
bux:
66870.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Veteránokat nevezett a Puskás Akadémia

A legfinomabb megfogalmazás szerint is különleges előzmények után várja a Puskás Akadémia FC története első nemzetközi kupamérkőzését. A sárga-kékek ellenfele csütörtök este idegenben a svéd Hammarby lesz.

Meglehetősen nagy a csend a keret körül, azt biztosan tudni lehet, hogy a Puskás Akadémia, miután több meg nem nevezett játékosa is pozitív koronavírus-tesztet produkált, kénytelen volt elhalasztani bajnoki mérkőzését az OTP Bank Liga első és második fordulójában is. Így úgy kezdi meg nemzetközi szereplését, hogy az idényben még nem játszott hivatalos meccset.

Az biztos, hogy Hornyák Zsolt csapata készül a mérkőzésre, az UEFA, az Európai Labdarúgó-szövetség honlapjára felkerült a kerete.

Ebből hiányzik az első számú kapus, Tóth Balázs, valamint a német Thomas Meissner és a cseh David Vaněček is. A klub három kapust nevezett be, közülük ketten még nem védtek felnőtt profi bajnoki mérkőzésen, a rutinos Molnár Péter igen, Siófokról került a télen Felcsútra, az elmúlt hetekben a Puskás Akadémia II csapatában szerepelt.

Ugyancsak bekerült a keretbe Magasföldi József, aki augusztus eleje óta az NB III-ban öt mérkőzésen négy gólt szerzett, kettőt a Ménfőcsanak, egyet-egyet a MOL Fehérvár II és a Nagykanizsa ellen.

Az új igazolások közül bekerült a keretbe Kiss Ágoston (ő az egyik kapus), a portugál João Nunes, a brazil Weslen, a román Alexandru Baluta, és a horvát Antonio Mance. Közülük talán Baluta utazása a legérdekesebb, hiszen a román sajtóhírek szerint az ő esküvőjén fertőződött meg több játékos.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×