eur:
394.05
usd:
365.66
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Milánó, 2017. november 26.Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, az ellenzéki jobbközép Forza Italia (Hajrá Olaszország) párt vezetője egy milánói pártgyűlésen 2017. november 26-án. (MTI/EPA/Flavio Lo Scalzo)
Nyitókép: FLAVIO LO SCALZO

Berlusconi megvásárolt egy olasz labdarúgóklubot

Silvio Berlusconi megvásárolta a harmadosztályú olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő SS Monza csapatát.

A 82. születésnapját szombaton ünneplő korábbi olasz miniszterelnök családjának cége, a Fininvest 2,5-3 millió euró közötti összegért lett százszázalékos tulajdonos a klubban. Adriano Galliani, az AC Milan volt alelnöke ügyvezető igazgatóként irányítja majd a Monzát.

Az új tulajdonosi kör szerint a csapat célja az élvonalbeli szereplés, ami még sosem sikerült a klub 1912-es megalapítás óta. Az együttes három forduló után vezeti a B csoportot a Serie C-ben.

Berlusconi tavaly áprilisban vált meg az AC Milantól, amely 31 éves vezetése alatt ötször nyerte meg a BEK-et, illetve a Bajnokok Ligáját. Európai Szuperkupát szintén ötször, klubvilágbajnokságot egyszer, olasz bajnokságot nyolcszor, Olasz Kupát egyszer, olasz Szuperkupát pedig hétszer nyertek a milánióak.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×