INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

magyar vízilabda szövetség

kemény dénes

vári attila

közgyűlés

hesz máté

Kemény Dénes, a magyar válogatott év végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya a Magyar Vízilabda Szövetség díjával a férfi vízilabda Világliga-sorozat C csoportjának 2. fordulójában játszott Magyarország-Olaszország találkozón Székesfehérváron 2012. november 3-án. A magyar válogatott 6-5 arányban megnyerte a mérkőzést.

Hajnali határozatképtelenség: vasárnap választ új elnököt a vízilabda-szövetség

Infostart / InfoRádió - Dzsubák Tamás

Határozatképtelen volt a Magyar Vízilabda Szövetség szerda reggelre összehívott rendkívüli közgyűlése, amelyen az új elnököt választották volna meg, miután a jelenlegi vezető, Kemény Dénes korábban már jelezte távozási szándékát. A szövetség főtitkára az InfoRádiónak elmondta, hogy a megismételt közgyűlés vasárnap lesz.

A Magyar Vízilabda Szövetség szerda reggel 7 órára összehívott rendkívüli közgyűlése a megjelentek száma – senki sem vett részt – miatt érvénytelen volt. A megismételt közgyűlés szeptember 30-án vasárnap, 10 órától a Duna Arénában tartják. Az ismételten összehívott rendkívüli közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes

A rendkívüli közgyűlés elnökség által megállapított napirendjén

  • a szövetség elnökének megválasztása és
  • az egyebek pont szerepel.

Kemény Dénes jelenlegi elnök már korábban jelezte, hogy szeptember 30-i dátummal leköszön a posztról. Az egyedüli jelölt az elnöki tisztségre Vári Attila jelenlegi alelnök.

Hesz Máté főtitkár elmondta: Vári Attila helyett alelnököt nem választanak a jelenlegi tervek szerint, de de a közgyűlésen is lehet még jelöltet állítani.

Nyitókép: Kovács Anikó

Kapcsolódó hang

Határozatképtelen közgyűlés
 
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018