eur:
389.14
usd:
363.37
bux:
68140.61
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kényszerű csere a magyar női válogatottban

Az utolsó pillanatban kényszerű csere történt a magyar női válogatottban a svédországi Halmstadban vasárnap kezdődő és jövő vasárnapig tartó asztalitenisz csapat-világbajnokság előtt.

A magyar szövetség honlapja alapján a csapatba jelölt Nagyváradi Mercédesznek sérülés miatt itthon kellett maradnia, s Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány a 18 éves Fehér Orsolyát nevezte helyette. Utóbbin kívül Póta Georgina, Madarász Dóra, Pergel Szandra és Ambrus Krisztina alkotja az együttest.

Az élvonalban szereplő női csapat sorrendben Egyiptommal, Ausztriával, Japánnal, az Egyesült Államokkal és Ukrajnával játszik a vb csoportszakaszában, míg a másodosztályban érdekelt férfi válogatott Szerbiával kezd, majd Görögország, Paraguay, Olaszország és Ecuador következik.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Az MNB több telefonszámának másolásával is telefonálnak ismét csalók magánszemélyeknek, akár a jegybank, akár valamelyik hitelintézet nevében. A beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük. Az MNB és a bankok nem keresnek meg ügyfeleket ilyen ürügyekkel. A megkárosított állampolgároknak célszerű a rendőrséghez fordulni - közölte az MNB.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×