eur:
393.73
usd:
364.98
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kubatov Gábor megszólalt a Fradi újabb büntetése ügyében

Kubatov Gábor megszólalt a Fradi újabb büntetése ügyében

Az FTC elnöke szerint minden megtett a klub, mégis súlyos büntetést kapott, ezért ismét fellebbeznek.

Az FTC–Debrecen meccs szünetében verekedés tört ki a hazai drukkerek között és késelés is történt. Egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az MLSZ első fokon úgy döntött, hogy a következő három bajnoki mérkőzésen négy szektort zárva kell tartani a Groupama Arénában, ezt helyben hagyta a fellebbviteli bizottság, de a hárommillió forintos pénzbírságot tízmillióra emelte.

"Nem erre számítottunk, és nagyon meglepődtünk, mert tényekkel alátámasztott fellebbezés volt" – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az M4 Sporton. Szerinte akkor, amikor az MLSZ éppen a beléptetési szabályok enyhítését vetette fel, érthetetlen, hogy a fegyelmi bizottság a határozatában arra hivatkozva emelte meg háromszorosára a büntetést, hogy gyengítettek a beléptetés szigorúságán.

"Ilyenkor nem tudjuk, hogy mi a jó, ha mit teszünk. Nem szeretnénk annyiban hagyni ezt a döntés, mert igazságtalannak érezzük" - mondta a vezérigazgató, ezzel jelezve, hogy a Ferencváros kihasználja a harmadik fellebbezési fórumot is.

Kubatov Gábor szerint a szurkolói csoportok vezetői is csalódtak a Loki elleni meccsen történtek miatt.

"Nem vitatjuk, hogy büntetést érdemlünk, mert ami történt a stadionunkban, az nem elfogadható. Csak azt gondoltuk, hogy ha van egy olyan klub, amelyik mindent megtesz a beazonosítás érdekében, közreműködik a rendőrséggel, akkor az jót tesz a labdarúgásnak. A klub együttműködött, beazonosította ezeket az embereket, felfüggesztette a szurkolói kártyájukat, mégis ilyen erős büntetést kaptunk" - mondta a klub elnöke, és azzal érvelt, hogy a Pentagont is védik, mégis beleszállt egyszer egy repülő. Szerinte mindenre nem lehet felkészülni, hiába volt megállapodásuk, hogy nem lehet a stadionon belül sem verbális, sem fizikai erőszakot alkalmazni, mégis megtörtént.

"Van még egy fellebbezési fórum, ott megpróbáljuk bizonyítani az igazunkat. Abban reménykedem, hogy mi fradisták vagyunk annyira értelmesek, hogy még egyszer ilyen nem fordul elő a stadionunkban" - mondta Kubatov Gábor.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×