eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vizsgálódik az úszószövetség a meztelen képek ügyében

Egy sikeredzővel kapcsolatban röppent fel egy bűncselekménynek számító tett híre.

A fullank.hu azt állítja, hogy az MTK úszószakosztályának sikeredzője a magáról készült meztelen képekkel zaklatott kiskorú lányokat. A Bors azonban úgy tudja: a portál által közölt ominózus fotó hét éve készült, és a tréner a barátnőjének küldte el.

Időközben az állítólagos esetet a Magyar Úszó Szövetségnek is jelezték, és mivel az abban megfogalmazottak egy esetleges bűncselekménnyel hozhatók összefüggésbe (és melyről a médiában megjelentekkel ellentétben a szövetség jelenlegi vezetésének közleményük szerint semmiféle információja nem volt) –, a szövetség elnöke azonnali vizsgálatot rendelt el.

A vizsgálatra felkért testület tagja Tausz Katalin, az UNICEF magyarországi szervezetének gyerekjogi igazgatója, Sós Csaba szövetségi kapitány és Wildner Domonkos, a szövetség jogi igazgatója.

Időközben az atv.hu-nak megszólalt az edző, aki elmondta: valóban ő szerepel a fullank.com által közzétett képeken, de azokat csak a barátnője számára készítette, akivel megromlott a viszonya.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×