eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Hosszú Katinka férjénél betelt a pohár

Szomorú és dühítő nap mint nap légből kapott pletykákat olvasni a sajtóban rólunk, ezek közül a legutóbbi Széles Sándor állítólagos „kitiltása” a Duna Arénából. Így reagált Hosszú Katinka férje a sajtóhírekre.

Hosszú Katinka férjére hivatkozva nem engedték be a Duna Arénába Széles Sándort, az olimpiai bajnok Gyurta Dániel egykori edzőjét - írta a Bors.

A cikkre az alábbi reakció érkezett Hosszú Katinkáéktól:

"Az utóbbi időben folyamatos, alaptalan támadások érték Katinkát és az úszóklubunkat, az Iron Aquatics-ot. Szomorú és dühítő nap mint nap légből kapott pletykákat olvasni a sajtóban rólunk, ezek közül a legutóbbi Széles Sándor állítólagos „kitiltása” a Duna Arénából. Először és utoljára megnyilvánulok a fennálló helyzettel kapcsolatban. Az úszókomplexum szabadon látogatható, sem Katinka, sem én, sem az úszóklubunk bármelyik képviselője nem tiltott ki senkit az Arénából.

Az Iron Aquatics úszóklub saját edzői stábbal dolgozik, aminek nem tagja Széles Sándor. A trénerek személyének kérdésében minden döntési jog a vezetőséget illeti meg, ez megkérdőjelezhetetlen. Aki az Iron Aquatics színeiben versenyezik, az használja a klub által biztosított vízfelületet, hozzájárul a klub struktúrájához, meghatározott elveihez és irányvonalaihoz és a stáb elfogadásához. Kalaus Valter az Aquatics színeiben készült a Masters Világbajnokságra, ezzel elfogadta a fennálló feltételeket és szabályokat. Természetesen tiszteletben tartjuk Valter döntését, hogy a felkészülését a nyári világbajnokságra Széles Sándor segítségével akarja folytatni, azonban mi nem tudjuk biztosítani számára az Iron Aquatics pályáinak használatát."

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×