eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Mercedes abbahagyja Michael Schumacher támogatását

A Mercedes abbahagyja Michael Schumacher támogatását

Érdekes hiányosságra figyelt fel az Express című német lap: az idei Formula-1-es Mercedes csapat autóiról hiányzik a korábbi versenyzőjüket, a hétszeres világbajnok Michael Schumachert támogató felirat.

Michael Schumacher még 2013 decemberében szenvedett síbalesetet Franciaországban, és a súlyos fejsérülései után még most sincs olyan állapotban, hogy megjelenjen a nyilvánosság előtt. Utolsó csapata, a Mercedes az első pillanattól látványos megoldással jelezte támogatását: az ezüst színű autókra

felkerült a #KeepFightingMichael felirat.

A Schumacher kitartásra ösztönző festés az elmúlt három szezonban ott volt a világbajnokságot nagy fölénnyel nyerő autókon, 2014-ben egészen nagy, a legutóbbi két idényben valamivel kisebb felületen.

A Mercedes abbahagyja Michael Schumacher támogatását

Az idei teszteken és a hivatalos bemutatón sem szerepelt azonban a felirat az új W08 jelű 2017-es autón. A német lap érdeklődött is a lépés okairól, de nem kapott választ a csapattól, így lehet, hogy csak elfelejtkeztek a feliratról, de az is meglehet, ezzel is jelzik, hogy vége egy szakasznak az istálló történetében. A világbajnokként 2016 végén visszavonuló Nico Rosberggel ugyanis a csapatot 2009-ben elindító kulcsemberek közül az utolsó távozott. Nem dolgozik már a német márkának Ross Brawn csapatfőnök és Norbert Haug sportigazgató sem.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×