eur:
390.81
usd:
364.69
bux:
68346.34
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Varga Dániel nem szerepel többet a válogatottban

Varga Dániel nem szerepel többet a válogatottban

Többet nem szerepel a magyar férfi vízilabda-válogatottban az olimpiai és világbajnok Varga Dániel.

A 33 éves pólós a magyar szövetséghez eljuttatott közleményében azt írta, "véget ért a válogatott időszak az életemben, válogatott játékosként többet nem fogom hallgatni a magyar Himnuszt."

A nemzeti együttes korábbi csapatkapitánya levelében kifejtette, "a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseire" szeretne végleges megoldást találni, és mivel a klubszezon alatt ehhez nem tud elég egyéni munkát végezni, meg kellett hoznia ezt a döntést.

A 2008-ban, Pekingben olimpiai, 2013-ban, Barcelonában világbajnok játékos jelenleg a Ferencváros pólósa, amellyel bejutott az Eurokupa fináléjába, a magyar bajnokságban pedig a negyedik helyen áll a csapat.

Testvére, a szintén olimpiai és világbajnok Varga Dénes a múlt héten jelezte, hogy ismét vállalja a válogatottságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×