eur:
387.17
usd:
356.38
bux:
68727.23
2024. május 17. péntek Paszkál

A magyarokra panaszkodik Hosszú Katinka amerikai férje

Magyarnak tartja magát Hosszú Katinka amerikai edző-férje Shane Tusup, akit zavar, hogy bár mindent megtesz Magyarországért, egyesek mégsem díjazzák - mondta a Forbes magazinnak adott interjúban.

„Mióta ide költöztem, végig ezt az országot képviseltem, mégis többször megkapom a médiában, hogy

egy seggfej amerikai vagyok

– nyilatkozta a Forbes magazinnak Shane, aki még ismerkedik a magyar nyelvvel. – Már odáig eljutottam, hogy követni tudom a beszélgetéseket, nagyjából értem is, miről van szó. Tudok kávét kérni, egyszerűbb dolgokat elintézni, az akarással nincs baj, de mindig van fontosabb dolgom.”

A Borsonline idézi, hogy Hosszú Katinka mestere a jövőről is beszélt a lapban. Elmondta: a 2020-as tokiói olimpiáig terveznek, mert a három év múlva sorra kerülő olimpia után Katinka jelezte, gyereket szeretne. Ettől függetlenül a 2024-es ötkarikás játékokon való indulást sem vetették el.

„Nem élünk nagy lábon, meg akarjuk teremteni a biztos alapot magunknak és a születendő gyerekeinknek.

Katinka hármat szeretne.

Szeretném, hogy azt csinálhassák, amire vágynak, olyan egyetemre mehessenek, ami a legjobban érdekli őket” – fogalmazott Shane.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

A pártelnök-miniszterelnök terjedelmes interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban. Elmondta, az élet és halál között lévő Robert Ficóért "imádkozunk". Szerinte rosszkor esett ki a munkából Szlovákia miniszterelnöke, az EP-választás és az amerikai elnökválasztás dönthet ugyanis "háború vagy béke ügyében".

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
A Kongresszus szembement Bidennel: nem vonnák meg Izraeltől a hadi szállítmányokat

A Kongresszus szembement Bidennel: nem vonnák meg Izraeltől a hadi szállítmányokat

Az Egyesült Államok képviselőháza csütörtökön elfogadott egy törvényjavaslatot, amely arra kötelezné Joe Biden amerikai elnököt, hogy zavartalanul szállítsa a fegyvereket Izraelnek. A főleg republikánusok és néhány demokrata által átvitt tervezet szembemegy Biden döntésével, miszerint elhalasztott egyes Jeruzsálembe tartó légibomba-szállítmányokat. Eközben a Fehér Ház egymilliárd dolláros izraeli katonai csomagról döntött nemrég, a két állam közötti szövetséget aláhúzandó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×