eur:
395.66
usd:
372.15
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Ez volt az orosz hoki öngyilkossága

Húsz öngól született egy oroszországi bandy(jéglabda)-mérkőzésen , mivel a csapatok manipulálni akarták az alapszakasz végeredményét.

A Vodnyik Arhangelszk-Bajkal Energija Irkutszk bajnoki meccs 9-11-es vendégsikerrel zárult, s egyik találatot sem az ellenfél szerezte, mivel mindkét gárda el akart kerülni egy kellemetlenebb ellenfelet a rájátszásban. A hazaiaknál Oleg Pivovarov ütötte mind a 11 öngólt saját kapusának.

Az orosz sajtóban óriási felháborodást váltott ki a találkozó, melyet a Szport-Ekszpressz napilap kedden az orosz hoki öngyilkosságának nevezett, és örökös eltiltást követelt valamennyi érintett játékosnak.

A szövetség csak a meccs újrajátszását rendelte el. A Szport-Ekszpressz kitér rá, hogy a Borisz Szkrinnyik vezette szövetség évek óta botrányoktól hangos, melyek miatt a nézőszám is jelentősen visszaesett a bajnokságban.

A főként Oroszországban és Skandináviában elterjedt bandyt nagy méretű jégpályán játsszák, de nem koronggal, hanem labdával.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×