eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk

BL: az eredmény alapján maradt esélye a Leicesternek

Bár a találkozón alárendelt szerepet játszott, csak 2-1-re kapott ki a Leicester City a BL nyolcaddöntőjében, Sevillában, maradt reménye a visszavágóra. A másik szerda esti párban tisztább a kép: a Juventus 2-0-ra győzött Portóban.

PORTO: Brahimi szabadrúgása volt az első lehetőség, a kapu fölé lőtt. 

PORTO: Higuaín elől az utolsó pillanatban szereltek a portói védők. 

SEVILLA: Wes Morgan feleslegesen szabálytalankodott a saját ötösén, a Sevilla büntetőt lőhetett. Correia lövését Kasper Schmeichel megfogta. 

SEVILLA: Újra Schmeichel parádézott, Escudero lövését fogta meg. 

PORTO: A brazil Alex Telles 74 másodpercen belül két sárga lapot kapott, a portugálok emberhátrányba kerültek. 

SEVILLA: Eddig bírta az angol csapat. Sarabia, az osztrák Fuchs mellől, befejelte a spanyolok vezető gólját. Sevilla–Leicester City 1-0. 

PORTO: Iker Casillas bravúrral védte Higuaín egy védőről veszélyesen hátra pattanó labdáját. 

PORTO: Dybala 22 méterről a bal kapufára küldte a labdát. Casillas már verve volt. 

PORTO: Dybala lesről lőtt gólt a második félidő első akciójából. Mandzukic leszidta, mert ő nem volt lesen, s ő is belőhette volna a labdát Casillas kapujába. 

SEVILLA: Vitolo éles szögből kapufát lőtt. Csoda, hogy még csak egy gól a Leicester hátránya. 

SEVILLA: A büntetőt elrontó Correa javított, akcióból megszerezte a hazaiak második gólját. Sevilla–Leicester City 2-0.

PORTO: A csereként beállt Pjaca – a portói cserejátékossal, Layúnnal „kényszerítőzve” – megtörte a jeget. Tizennégy méterről lőtt Iker Casillas kapujába. FC Porto–Juventus 0-1

PORTO: A másik torinói csere is gólt szerzett. Az alig két perce beszállt Dani Alves talán a továbbjutást is elrendezte.FC Porto–Juventus 0-2

SEVILLA: Egy gól mindent megváltoztathat. A Sevvila eddig „agyonverte” a Leicestert, a játék képe alapján legalább négy gól volt a két csapat között. Ám Jamie Vardy, aki hetek óta gólképtelen, a legjobbkor találta meg önmagát, szépített. Ez az eredmény már egyáltalán nem teszi reménytelenné az angol bajnok helyzetét! Sevilla–Leicester City 2-1. 

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×