eur:
393.54
usd:
367.98
bux:
66314.42
2024. április 25. csütörtök Márk

A Bayern régi önmagát idézte a második félidőben

Bár mindkét első félidő 1-1-re végződött a labdarúgó BL nyolcaddöntőjének szerdai játéknapján, a két hazai gárda a második félidőben simán nyert. A Real Madrid 3-1-re nyert a Napoli ellen, a Bayern München pedig, kiváló teljesítménnyel 5-1-re kiütötte az Arsenalt.

MADRID: Folytatódnak a meglepetések? A Napoli már a nyolcadik percben megszerezte a nagyon fontos idegenbeli gólját a Bernabéuban. Lorenzo Insigne Dani Carvajal mellől csavart a sarokba. Keylor Navas először kapott gólt a BL-ben otthon a tizenhatoson kívülről, de ez nagy kapushiba volt. Real Madrid–Napoli 0-1.

MÜNCHEN: Vezet a Bayern is, Arjen Robben hasonló gólt lőtt, mint egy nappal korábban Ángel Di María. Gyönyörűen lőtte el a labdát a hosszú felsőbe. Bayern München–Arsenal 1-0. 

MADRID: Kiegyenlített a Real Madrid, Karim Benzema fejelt a felső sarokba. A francia minden más játékosnál több gólt fejelt a mostani BL-szezonban, már hármat. Real Madrid–Napoli 1-1

MÜNCHEN: Lewandowski (!) hozott össze tizenegyest a saját tizenhatosán belül. Manuel Neuer kivédte Alexis Sánchez büntetőjét, aztán a duplázás nem is ment kapu felé, aztán harmadikra a chilei belőtte. 31. perc. Bayern München–Arsenal 1-1. 

MADRID: Cristiano Ronaldo hat-hét méterről lőtt a kapu fölé. 

MÜNCHEN: A Bayern játszik fölényben, de az Arsenal lőhetett volna még egyet, Xhaka középről lőtt, pont Neuer kezébe. 

A Bayernben három német, az Arsenalban két angol játszik. 

MÜNCHEN: Alaba beadása picit magas Lewandowskinak. 

MADRID: Modric, majd Cristiano volt a labda útja, a portugál beadásából Benzema a kapufára lőtt. 

MADRID: Hazai góllal kezdődött szinte a második félidő, Cristiano Ronaldo a jobb oldalról küldött labdáját James Rodriguez elengedte, Toni Kroos pedig okosan a kapuba lőtte. Real Madrid–Napoli 2-1.

MÜNCHEN: Vezet a Bayern is, Lahm beadása után Lewandowski túlugrotta Mustafit, s a hálóba fejelt. Bayern München–Arsenal 2-1

MADRID: Casemiro ritka góljainak egyike, 22 méterről, kapásból lőtt az olaszok kapujába. Real Madrid–Napoli 3-1.

MÜNCHEN: Mintha párhuzamosan zajlanának az események a két pályán. Xabi Alonso labdáját Lewandowki besarkalta a tizenhatoson belülre, üres területre, az érkező Thiago pedig belőtte. Bayern München–Arsenal 3-1

MÜNCHEN: Miután a Bayern büntetőt reklamált egy kezezés miatt (okkal), majd Ospina nagy bravúrral védte Javi Martínez fejesét, Thiago belőtte a második gólját. Távolról, jól eltalált lövéssel szerezte az újabbat.  Bayern München–Arsenal 4-1

MÜNCHEN: Vidal remek lövését védte Ospina, az Arsenal kolumbiai kapusa. 

MADRID: James Rodriguez (aki Ospina sógora) ígéretes helyzetet hagyott ki. 

MÜNCHEN: Ospina újabb bravúrja, Douglas Costa lövése után. 

MADRID: Callejón, a Real Madrid korábbi játékosa gólt lőtt, de lesről. 

A Napoli mind a négy ma este pályán lévő BL-csapat közül a legrégebb óta, október 29. óta (volt…) veretlen. 

MÜNCHEN: Eldőlt a továbbjutás, alighanem. A csereként beállt Thomas Müller vágta a labdát, Thiago előkészítése után, Ospina kapujába. Bayern München–Arsenal 5-1

Vége: Real Madrid–Napoli 3-1, Bayern München–Arsenal 5-1. 

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×