eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A legnagyobb mezégetések LeBrontól Botkáig

Rosszul fogadták a kispesti szurkolók, hogy Botka Endre a Honvédtól a Ferencváros labdarúgó-csapatához igazolt.

Egy szurkolói Facebook-oldalon videót tettek közzé arról, ahogy elégetik a kispesti nevelésű védő mezeit.

Csak Magyarországon szokatlan jelenség, hogy mezégetéssel reagálnak a szurkolók, ha egyik kedvencük a nagy riválishoz igazol. A Dortmund-drukkerek is így fejezték ki dühüket 2013-ban, amikor Mario Götze a Bayernhez került. Kérdés, mit tett a szurkoló, amikor a támadó tavaly nyáron visszaigazolt korábbi sikerei színhelyére.

Ugyanígy foghatták fejüket azok a Cleveland Cavaliers-rajongók, akik LeBron James mezét gyújtották meg 2010-ben, amikor elhagyta a csapatot a Miami kedvéért. Napjaink legjobb kosárlabdázója végül 2014-ben visszatért a Cavshez, amellyel tavaly bajnoki címet is szerzett.

Az Arsenal-szurkolók Cesc Fabregas mezét nem kímélték, amikor a katalán középpályás a városi rivális Chelsea-hez igazolt.

Nem kell klubváltás a mezégetéshez: sok San Francisco 49ers-rajongó szabadult meg ezen a látványos módon Colin Kaepernick mezétől, miután az irányító nem állt fel az amerikai himnusz alatt, tiltakozását kifejezve.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×