eur:
392.98
usd:
366.61
bux:
66687.09
2024. április 25. csütörtök Márk

Könnyedén nyert a Real Madrid

A Real Madrid 5-1-re kiütötte a Legiát a Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A Leicester megszakította az FC Köbenhavn veretlenségét, sőt, továbbra is százszázalékos.

REAL MADRID–LEGIA: Meglepetésre a lengyelek jártak először közel a gólhoz, a belga Vadis Odjidja lövése után a labda a jobb kapufáról pattant ki.

SPORTING CP–BORUSSIA DORTMUND 0-1: A csoport másik mérkőzésén vezetnek a németek, Pierre-Emerick Aubameyang góljával. 

FC BRUGES–FC PORTO 1-0: A 12. percben Jelle Vossen előnyhöz juttatta a hazai csapatot. 

REAL MADRID–LEGIA 1-0: A walesi Gareth Bale a jobbszélről indulva, egyéni játék után kilőtte a bal alsó sarkot. 

REAL MADRID–LEGIA 2-0:  Marcelo lövése után Tomasz Jodlowiec lábáról pattant a labda a kapuba. 

REAL MADRID–LEGIA 2-1: Danilo felrúgta a szerb Miroszlav Radovicsot, a sértett higgadtan értékesítette a büntetőt. Kár, hogy Nikolics nem kezdett, talán ő lőtte volna a tizenegyest. Még csak az első félidő felénél járunk, s már három gól esett a Bernabéuban. 

CSZKA MOSZKVA–AS MONACO 1-0: Az orosz bajnok Lacine Traoré révén szerzett vezetést. A több mint kétméteres elefántcsontparti csatár valójában a hercegség klubjának a játékosa, csak kölcsönben szerepel a moszkvaiaknál!

REAL MADRID–LEGIA 3-1: Ronaldo átadásából Asensio pontos, lapos lövéssel növelte az előnyt. A középpályás eddig egy kupameccsen, a Sevilla elleni trondheimi szuperkupa-döntőben játszott, ott is gólt szerzett. 

DINAMO ZAGREB–FC SEVILLA 0-1: Előnyben az este másik spanyol klubja is. Horvátországban Samir Nasri vette be a Dinamo kapuját. 

LEICESTER CITY–FC KÖBENHAVN 1-0: Továbbra is igaz, a Premier League-ben a középcsapatok közé visszacsúszott bajnoknak a Bajnokok Ligájában nagyon megy. A „rókák” Rijad Mahrez góljával vezetnek a május óta a tétmérkőzésein veretlen FC Köbenhavn ellen. 

SPORTING CP–BORUSSIA DORTMUND 0-2: Julian Weigl góljával már kétgólos a német előny. 

Még sehol sincsen újabb gól a második félidőben. 

Eltelt az első negyedóra a nyolc pályán, mindenütt maradt a félidőbeli eredmény. 

REAL MADRID–LEGIA 4-1:  Két cserejátékos hozta össze a Real Madrid gólját. Morata elment a bal oldalon, átívelése után az üresen érkező Lucas Vázquez óriási gólt lőtt. 

SPORTING CP–BORUSSIA DORTMUND 1-2:  Bruno César szépített. 

REAL MADRID–LEGIA 4-1: Csereként pályára lépett Nemanja Nikolics. 

FC BRUGES–FC PORTO 1-1: Mexikói gól az európai Bajnokok Ligájában. Miguel Layún révén egyenlített ki az FC Porto. 

OLYMPIQUE LYON–JUVENTUS 0-1: A Juven „túlélt” egy tizenegyest, tíz főre olvadt Mario Lemina kiállítása miatt, aztán a 73. percben csak sikerült megszerezni a vezetést, Juan Cuadrado révén. 

REAL MADRID–LEGIA 5-1:  Cristiano Ronaldoi ezúttal is előkészítő, Álvaro Morata a gólszerző. 

CSZKA MOSZKVA–AS MONACO 1-1: Bernardo Silva kiegyenlített.

FC BRUGES–FC PORTO 1-2:  André Silva góljával nyertek a „sárkányok”

Végeredmények

E csoport: Bayer Leverkusen–Tottenham 0-0, CSZKA Moszkva–AS Monaco 1-1. A csoport állása: 1. Monaco 5 pont,  2. Tottenham 4, 3. Leverkusen 3, 4. CSZKA 2 

F csoport: Real Madrid–Legia 5-1, Sporting CP–Borussia Dortmund 1.2. A csoport állása: 1. Dortmund 7 (10-3), 2. Real Madrid 7 pont (9-4), 3. Sporting 3, 4. Legia 0.

G csoport: FC Bruges–FC Porto 1-2, Leicester City–FC Köbenhavn 1-0. A csoport állása: 1. Leicester 9 pont, 2. Köbenhavn 4 (5-2), 3. Porto 4 (3-3), 4. FC Bruges 0.

H csoport: Dinamo Zagreb–Sevilla 0-1, Olympique Lyon– Juventus 0-1. A csoport állása: 1. Juventus 7 pont (5-0), 2. Sevilla 7 (2-0), 3. Lyon 3, 4. Dinamo Zagreb 0.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×