eur:
389.32
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"Hamilton az önmegsemmisítő gombot nyomkodja"

A nemzetközi sajtó nagy része szinte már világbajnokként kezeli Nico Rosberget, a Mercedes német pilótáját, aki győzött a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon, s így 33 pontosra növelte az előnyét címvédő csapattársával, a brit Lewis Hamiltonnal szemben.

Nagy-Britannia:

The Independent:

"A hétvége megmutatta Lewis Hamilton egy olyan oldalát, amelyet korábban ritkán láttunk: érzékenyen viselte a vereséget és rájött, hogy ezúttal a végén csak második lesz."

The Guardian:

"Hamiltonnak egészen egyszerűen pechje volt a kínai, oroszországi és malajziai motorhibáknál. De vannak arra utaló jelek, hogy Rosberg idei fölénye és töretlen jó teljesítménye kifizetődik majd."

The Sun:

"Miközben Hamilton az önmegsemmisítő gombot nyomkodja, odaajándékozza Nico Rosbergnek a világbajnoki címet."

Olaszország:

Gazzetta dello Sport:

"Nico káprázatos formában van, s tisztában van vele, hogy ugyanez nem mondható el Hamiltonról."

Corriere della Sera:

"Nico Rosberg most már látja az utat, amelynek a végén világbajnok lehet, s valóra válthatja gyermekkori álmát."

Franciaország:

L'Équipe:

"Lehetséges, hogy kilenc futam megnyerésével sem tud valaki világbajnok lenni? Ez az a kérdés, amelyre a szezon végéig válaszolnia kell Nico Rosbergnek. Bárhogyan is alakul majd, a német pilóta mindent megtett, hogy megnyerje első vb-címét."

Spanyolország:

El País:

"Ez volt a 23. futamgyőzelme Nico Rosbergnek, aki sokkal szolidabbnak és mentálisan sokkal erősebbnek bizonyult, mint ahogyan azt a legtöbben hitték. Hamilton számára egyre nehezebbé válik az út a címvédés felé."

Marca:

"Rosbergnek már 33 pont az előnye és kezd úgy kinézni, mint egy világbajnok. Édesapja 1982-ben úgy nyert vb-t, hogy csupán egy futamon győzött. Nico már majdnem tíz versenyen diadalmaskodott az idén, s még mindig nem biztosította be a vb-címét."

Ausztria:

Kronen Zeitung:

"Csupán 400 méterre volt szükség a rajt után Szuzukában ahhoz, hogy Nico Rosberg nagy lépést tegyen pályafutása első világbajnoki címe felé."

Kurier:

"Ez most már Rosberg kezében van. A Japán Nagydíjon aratott győzelme után Hamilton a saját erejéből már nem lehet világbajnok."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×