eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hajmeresztő bukás, Maverick sikere - videó

Maverick Vinales győzött MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Brit Nagydíján.

A 21 éves spanyol versenyző először bizonyult a legjobbnak a királykategóriában, s neki köszönhetően a Suzuki 2007 óta először nyert futamot.

A brit Cal Crutchlow lett a második, az olasz Valentino Rossi, a MotoGP hétszeres vb-győztese pedig a harmadik. A pontversenyben éllovas Marc Marquez negyedikként ért célba.

Nagyot bukott az első körben a második kanyarnál a spanyol Pol Espargaro és a francia Loris Baz, emiatt piros zászlóval megszakították a futamot. Mindkét motoros magánál volt, amikor elszállították.

Moto2-ben a svájci Thomas Lüthi, Moto3-ban a dél-afrikai Brad Binder nyert. Előbbi másodszor, utóbbi negyedszer nyert a mostani idényben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×