eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán

Könyv a magyar Eb-hősökről

A csapat 2016 – Labdarúgó Európa-bajnokság című könyvben a magyar válogatott szereplését és a nemzeti együttes múltbeli eredményeit is meg lehet ismerni - mondta a csütörtöktől kapható kiadványról az egyik szerző, Lakat T. Károly. A könyv másik írója, Dénes Tamás futballszakíró, az InfoRádió munkatársa.

Nem volt ember, aki azt várhatta volna, hogy Magyarországon a labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki szereplésnek ilyen elementáris visszhangja lesz – mondta Lakat T. Károly, aki Dénes Tamással közösen könyvet írt a nyári kontinensviadalról. A csapat 2016 – Labdarúgó Európa-bajnokság című könyvben két aspektusból, a helyszínről és az itthonról tapasztaltak alapján dolgozták fel az eseményeket.

A válogatott korábbi két, 1964-es és 1972-es Európa-bajnoki szereplésének teljes története is szerepel a csütörtöktől kapható kiadványban. Emellett 44 pillanat címmel került be az a 44 kulcsmomentum, amely a szerzők szerint elvezetett odáig, hogy idén ismét kijutott a csapat az Európa-bajnokságra. Ebben a szövetségi kapitányi válságokat és váltásokat, és a válogatott körüli összes anomáliát feldolgozták.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×