eur:
393.85
usd:
368.95
bux:
65251.93
2024. április 19. péntek Emma

Pozitív doppingminta a kajak-kenusoknál

Egy versenyző mintája pozitív lett a második olimpiai válogatóversenyen levettek közül - jelentette be kedden a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ).

Az MKKSZ közleménye szerint a szövetség megrendelésére összesen ötven sportolót ellenőriztek az idei hazai válogatóversenyeken, s a Magyar Antidopping Csoport (MACS) keddi értesítése szerint ezekből egy lett pozitív.

A szövetség jelezte, azonnali hatállyal felvette a kapcsolatot a versenyzővel, aki nem járult hozzá nevének nyilvánosságra hozatalához. Az MKKSZ a doppingeljárás hivatalos elindításáig további nyilatkozatot nem kíván tenni.

A második hazai ötkarikás válogatót június 9. és 13. között rendezték Szegeden.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×