eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Mourinho aláírt

A SkySports értesülése szerint csütörtökön délután Londonban aláírta szerződését José Mourinho a Manchester Uniteddel. A portugál tréner a hétfőn menesztett holland Louis van Gaal utódja a menedzseri poszton. Sajtóinformációk szerint a megállapodása három évre szól.

Mourinho korábban a Portót, az Intert, a Real Madridot és a Chelsea-t is irányította, az előbbi két klubbal Bajnokok Ligáját is nyert. A londoni csapatot kétszer is vezette, de mindkétszer szerződést bontottak vele, másodjára tavaly decemberben, miután a Chelsea közel került a kiesőzónához.

A Manchester United a most véget ért szezonban az ötödik helyen végzett az angol labdarúgó-bajnokságban, az FA Kupát pedig megnyerte.

Korábbi információk szerint problémát jelentett a tárgyalások során a két fél már létező, óra-, illetve autó szponzori megállapodásainak összeférhetetlensége is. A Unitednek érvényben lévő megállapodása van a Bulova órás céggel, míg Mourinho a Hublot márka nagykövete. A Vörös Ördögök mezszponzora a Chevrolet, míg Mourinhónak szerződése szerint Jaguar autókat kell használnia.

Mourinho a korábbi sajtóinformációk szerint sürgette az egyeztetéseket, hogy a lehető legkorábban elkezdhesse a United újjáépítését. Már az elmúlt napokban egymás után jelentek meg cikkek arról, hogy kikkel erősítené meg a csapat keretét. A névsorban szerepel Zlatan Ibrahimovic, Willian, Ezequiel Garay,  N'Golo Kanté, Joss Stones és Antoine Griezmann is. 

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×