eur:
387.92
usd:
359.71
bux:
69270.17
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

A Szolnok győzni megy Egerbe

Ma este nyolc órától játsszák Egerben az E.ON férfi vízilabda ob I döntőjének negyedik mérkőzését. A Szolnok 2-1-re vezet a házigazda csapat ellen, azonban legutóbb hazai közönség előtt kapott ki riválisától.

„Minden sorozat megszakad egyszer. Kicsit rágörcsöltünk, mindenáron győzni szerettünk volna és emiatt a harmadik negyedtől egyre idegesebb lett a játékunk” - mondta Cseh Sándor, a bajnoki címvédő Szolnok edzője.

Hozzátette: jobban kell játszaniuk elöl és hátul is, erre pedig ma lesz újra lehetőségük.

„Egy ilyen döntő sorozatban, amikor folyamatosan jönnek a meccsek, nincs idő arra, hogy gondolkodjunk és talán értelme sincsen. Meg kell próbálni érzelmileg teljesen lezárni az előző mérkőzést és fel kell dolgozni a tapasztalatokat. Van két olyan mérkőzés, amelyek közül ha az egyiket megnyerjük, akkor mi leszünk a bajnokok. Továbbra is ez a célunk” - hangsúlyozta a Szolnok edzője.

Cseh Sándor hisz abban, hogy apróságokban még tudnak újat mutatni egymásnak a csapatok, de nem ezek a legdöntőbb szituációk.

„Ha valaki magabiztosan tudja játszani a saját játékát, az nagy előnyt jelent” - jegyezte meg.

Mint mondta, a legnagyobb hibát abban látja: többen elhitték, hogy ez a döntő már a kezükben van.

„Nem hiszem, hogy ezek után is így gondolkodnának tovább a játékosok” - mondta Cseh Sándor, a bajnoki címvédő Szolnok edzője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A MOB elnöke fontos üzenetet mondott a Milák-ügyben

A MOB elnöke fontos üzenetet mondott a Milák-ügyben

Tartsuk tiszteletben és ne bántsuk az olimpiai bajnok úszó Milák Kristófot, ezt kéri a szurkolóktól Gyulay Zsolt, a MOB elnöke. Beszélt a hatszoros olimpiai aranyérmes kajakozó Kozák Danuta visszatéréséről és az esélyesség kezeléséről is.

Elemzők az Arénában: Magyar Péter pártja az ellenzék legnagyobbja lett

A Tisza Párt vezetője számára a szervezetalkotás lehet a legnagyobb kihívás 2026-ig, de ha megmarad a politikában, akár Orbán Viktor kihívója is lehet – értékelt Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Závecz Tibor, a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszéltek a műsorban Karácsony Gergely főpolgármester és kihívóinak júniusi esélyeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Egészen durva, amit a szolgáltató cégek az áraikkal művelnek

Egészen durva, amit a szolgáltató cégek az áraikkal művelnek

Áprilisban megállt az inflációs 14 hónapon át tartó csökkenése, 3,6%-ról 3,7%-ra nőtt a fogyasztói árindex. Eközben a maginflációs mutató még csökkenni tudott, és a Magyar Nemzeti Bank által számolt inflációs alapmutatók is folytatni tudták a mérséklődést. Ugyanakkor a jegybank az adatközlés utáni értékelésében azt emeli ki, amit a Portfolio is írt: az áprilisi átárazások még mindig intenzívebbek a megszokottnál.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 10. 09:59
×
×
×
×