INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Jamie Vardy átalussza a várva várt nászéjszakáját

InfoRádió / MTI
Szerdán tartja esküvőjét Jamie Vardy, az angol bajnok Leicester City labdarúgócsapatának csatára, az idény felfedezettje, aki negyedszerre próbálja elvenni feleségül menyasszonyát, Rebekah-t.

A pár már tavaly júniusban, majd idén kétszer is kitűzte a jeles nap dátumát, de az esküvőt mindháromszor le kellett mondani a játékos válogatottbeli kötelezettségei miatt.

Vardy most is az Európa-bajnokságra készülő angol kerettel tréningezik, de szerdára kimenőt kap, s valószínűleg az ausztrálok elleni, pénteki felkészülési meccset is kihagyja, bár ő azt mondja, szívesen játszana.

"Nem lesz nászút. Azt majd valamikor jövőre megtartjuk" - közölte. "Csendes este lesz a szerdai. Persze remélem, hogy a vendégek jól mulatnak majd, de az én estém csendes lesz. Nincs megszabva, hogy meddig lehetek fenn, de profi labdarúgó vagyok, így tudom, hogyan kell viselkednem, és eleget fogok aludni ahhoz, hogy megfelelő állapotban térjek vissza a válogatotthoz."

Roy Hodgson szövetségi kapitány boldogan engedte el a 29 éves futballistát a nagy napra.

"Egyáltalán nem aggódom miatta. Tudom, hogy józanul fog viselkedni. Tudom, hogy nagyon szeretne bekerülni a Franciaországba utazó csapatba, s ezért mindent meg is tesz. Ezért biztos vagyok abban, hogy amikor szombat reggel viszontlátom, jó állapotban lesz" - fogalmazott a szakember.

Vardy fantasztikus szezont produkált a Leicester színeiben, 24 góljával oroszlánrészt vállalt abban, hogy a kiscsapat története során először bajnok lett. A formáját a válogatottban is kamatoztatta, Anglia legutóbbi három mérkőzésén eredményes volt.

"Furcsa, de a meccseken nem igazán izgulok. Akkor biztosan izgulni fogok, ha az oltár előtt állva a menyasszonyom még nem tűnik fel" - mondta mosolyogva.

A csatár elárulta: még mindig alig hiszi el, ami vele történik, nevezetesen, hogy négy szezonnal ezelőtt még az ötödosztályban szerepelt, most pedig ő az angol futball egyik legnagyobb csillaga. A karrierjét a tervek szerint egy hollywoodi produkcióban is feldolgozzák, a film forgatása jövőre kezdődhet el.

A címlapról ajánljuk