eur:
385.37
usd:
355.03
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

A KÉSZ Zrt. kizárólag Magyarország világbajnoki prezentációját támogatta

A Magyar Úszó Szövetség reagálása a KÉSZ csoport csütörtöki közleményére.

„A KÉSZ Csoport nem támogatja tovább az úszószövetséget” címmel megjelent csütörtöki sajtóhírekre a Magyar Úszó Szövetség jogi képviselője az alábbiakban reagált.

"A KÉSZ Holding Zrt. és a MÚSZ között 2013-ban létrejött szponzorálási szerződés alapján a KÉSZ Zrt. kizárólag Magyarország világbajnoki prezentációját támogatta.

Ezen támogatáson kívül a Kész csoport 2013, 2014, 2015 és 2016. évben egyetlen forint támogatást nem nyújtott a MÚSZ részére, megszegve ezzel szerződéses kötelezettségét.

A szerződésszegés miatt a MÚSZ jogerősen pert nyert a KÉSZ Zrt. ellen, de a jogerős ítélet ellenére a KÉSZ Zrt. a mai napig sem teljesítette fizetési kötelezettségét, amely okból a MÚSZ - a jogerős ítélet alapján - kénytelen lesz a társaság ellen végrehajtási és/ vagy felszámolási eljárást kezdeményezni."

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
Iránykeresés az amerikai tőzsdéken

Iránykeresés az amerikai tőzsdéken

Az ázsiai tőzsdéken ma reggel esés látszott, ezt követően pedig Európában is mínuszokat láthattunk, és délutánra a magyar tőzsde is lefordult, míg az amerikai tőzsdék az irányt keresik. Közben a kriptopiacon nagy izgalmak vannak, az ethereum ETF várható elindulásának köszönhetően nagyot ralizott a második legjelentősebb kriptodeviza árfolyama. Mai ülésén újabb fél százalékponttal mérsékelte az alapkamatot a Magyar Nemzeti Bank, ezzel 7,25%-ra süllyedt az irányadó ráta - a lépés a várakozásoknak megfelelő volt, a forint nem mutatott a döntés után érdemi reakciót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×