eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien

A Várkert Bazár előtt lesz a FINA Világbajnokság megnyitója

Július 14-én lesz a 17. FINA Világbajnokság ünnepélyes megnyitója - erről is döntött a sportesemény Szervező Bizottsága legutóbbi ülésén.

A 17. FINA Világbajnokság Szervező Bizottsága Seszták Miklós elnök vezetésével a Várkert Bazár előtti Duna-szakaszt választotta ki a július 14-i ünnepélyes megnyitó helyszínéül – olvasható a szervezők által kiadott közleményben.

Döntés született arról is, hogy a szinkronúszó versenyeket és a záróünnepséget a Városligetben tartják, a tervek szerint erre a célra ideiglenes medence épül a Városligeti Műjégpályán.

Véglegessé vált az óriás toronyugrás helyszíne is: a versenyszámnak a Parlamenttel szembeni Duna-parton kialakított speciális létesítmény ad majd otthont.

A televíziós közvetítés jóvoltából így Budapest három különböző arca, legvonzóbb, legszebb részei mutatkozhatnak majd be az egész világnak – zárul a közlemény.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×