eur:
385.79
usd:
354.83
bux:
68868.17
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Ungvári Attila győzött Casablancában

Ungvári Attila nyerte a 81 kilósok küzdelmét a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs versenysorozatába tartozó African Openen, Casablancában.

A judoinfo.hu szaklap hétfői tájékoztatása alapján a ceglédi dzsúdós négy meccset vívott a 27 fős mezőnyben, s ellenfelei egyetlenegy akciót sem tudtak végrehajtani rajta.

Ebben a súlycsoportban jelenleg három magyar is olimpiai szereplésre jogosító helyen áll a kvalifikációs rangsorban: Csoknyai László, Krizsán Szabolcs és Ungvári Attila közül azonban csak egyikük léphet majd tatamira az augusztusi riói játékokon. Most Csoknyai áll a legjobban, ő a 12. 936 ponttal, míg Krizsán a 23. 647 ponttal, Ungvári pedig a 27. 590 ponttal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Kedvező nemzetközi hangulattal számolhatunk a mai kereskedés során, hiszen tegnap megérkezett a hét legfontosabb adata, mely szerint az amerikai infláció a vártnál kedvezőbben alakult áprilisban, ennek hatására pedig mindhárom vezető amerikai indexet történelmi csúcsra küldték tegnap. Ezek után az ázsiai piacokon is pozitív hangulat uralkodott, azonban az európai tőzsdéken csak iránykeresés lászik. Itthon az utolsó blue chip is közzétette első negyedéves gyorsjelentését, a Magyar Telekom a bevételek és az EBITDA jelentős növekedéséről, valamint az idei profitvárakozás megemeléséről számolt be - a jelentést követően emelkedik a Telekom árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×