eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A Bayern kikapott, a Hertha nyert otthon

A Bayern München nagy meglepetésre 2-1-re kikapott a jó formában lévő Mainztól az Allianz Arenában. A Hertha a hétvégi idegenbeli győzelem után ismét győzött, 2-0-ra nyert Huszti Szabolcs Eintracht Frankfurtja ellen. A berliniek a harmadik helyen állnak, három ponttal előzik meg a Mönchengladbachot és a Mainzot, néggyel a Schalkét.

A Bayern az első félidőben hátrányba került a Mainz ellen, Arjen Robben azonban a 64. percben kiegyenlítette Jairo találatát. A végén jött a csattanó: Jhon Cordoba a 86- percben megszerezte a győztes gólt is. A mainziak immár a BL-selejtezőről álmodhatnak...

Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC - Mitchell Weiser és Salomon Kalou egy-egy góljával - a második félidő derekán döntötte el a maga javára az Eintracht Frankfurt elleni találkozót. Huszti Szabolcs a 71. percig játszott a vesztes oldalon.

Kleinheisler László az utolsó percekre állt be a Werder Bremenbe, amely értékes, 4-1-es győzelmet aratott a Bayer Leverkusen pályáján. Ugyancsak idegenben győzött a Borussia Dortmund, 2-0-ra verte a Darmstadtot. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×