eur:
389.69
usd:
363.3
bux:
68091.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Eb-ezüstérmes a férfi futócéllövő csapat

A Sike József, Boros László, Tasi Tamás összeállítású csapat ezüstérmet nyert a férfi futócéllövők 30+30-as számában a győri 10 méteres sportlövő Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

A nem olimpiai szakág versenyében a magyar trió 1712 körrel zárt, 15 körrel maradva el a győztes orosz együttestől.

Egyéniben a csütörtökön 40 vegyesben második Sike volt ismét a legjobb közülük, 574 körös eredményével a nyolcadik lett, míg Boros 572-vel a tizedik, Tasi pedig 566-tal a 13. a 19 fős mezőnyben.

A magyar válogatott így már kilenc éremnél jár a győri kontinensviadalon, melyen szerdán a junior férfi puskacsapat győzött, ugyanebben a számban Péni István második lett, míg a junior női futócéllövők 20+20-as versenyében Major Veronika és a csapat is harmadik lett, csütörtökön pedig előbb Sike József második, a csapat pedig harmadik lett a futócél 40 vegyes számban, majd a junior vegyescsapatoknál Péni és Hurai Viktória a puskások között, míg Major Agárdy Vilmos a pisztolyosok között nyert.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×