eur:
393.42
usd:
367.75
bux:
66361.7
2024. április 24. szerda György

Csillagászati összeget adna Messiért és Guardioláért a Manchester City

Sajtóhírek szerint minden képzeletet felülmúló átigazolásokra készül a Manchester City labdarúgócsapata: a The Sun című brit bulvárlap úgy tudja, hogy a klubtulajdonosok a Barcelona szupersztárját, Lionel Messit és a Bayern München edzőjét, Josep Guardiolát akarják a szigetországba csábítani csillagászati összegekért.

Az újság beszámolója alapján az egyesült arab emírségekbeli tulajdonosok már a következő szezontól számítanak a két új szerzeményre, s a szerződtetésük érdekében nem riadnak vissza attól, hogy mélyen a zsebükbe nyúljanak. A The Sun szerint Messi például évente 57 millió eurót keresne Manchesterben, s az FC Barcelona 170 millió eurót kapna érte.

A lap úgy tudja, hogy a játékos esetleges átigazolásáról szóló tárgyalások első fordulója jól sikerült.

Az edzői posztra nyártól Guardiola a City tulajdonosok első számú kiszemeltje. A becsült 17 millió eurós éves járandóságával a világ legjobban fizetett edzőjeként számon tartott katalán szakember szerződése jövőre lejár Münchenben, s hosszabbításra egyelőre nem került sor.

A Manchester Cityt 2008-ban vette meg egy abu-dzabi befektetői csoport, azóta a csapat 2012-ben és 2014-ben bajnoki címet, 2011-ben FA Kupa-diadalt, 2014-ben pedig Ligakupa-győzelmet ünnepelhetett. A Bajnokok Ligájában ugyanakkor még nem következett be az áttörés, eddig két nyolcaddöntős szereplés volt a legjobb eredmény.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×