eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Vívó vk - Márton Anna bronzérmes Gentben

Márton Anna nagyszerű vívással a harmadik helyen végzett szombaton a női kardozók belgiumi világkupaversenyén.

A genti viadal honlapja szerint Márton Anna a 64-es táblán előbb 15-8-ra nyert a kanadai Gabriella Page ellen, majd 15-11-re verte az amerikai Ibitaj Muhammadot, 15-3-ra a dél-koreai Jun Dzsi Szut, a negyeddöntőben pedig 15-5-re az addig szintén remekül vívó, erős ellenfeleken - ukrán, amerikai és lengyel kardozón - túljutó Várhelyi Annát.

Az elődöntőben az egyéniben kétszeres olimpiai és kétszeres világbajnok amerikai Mariel Zagunisszal került szembe, akitől szoros asszóban mindössze egy tussal, 15-14-re kapott ki. A bronzéremmel pályafutása legjobb eredményét érte el a vk-sorozatban.

Várhelyi Anna - ugyancsak kiváló teljesítményt nyújtva - nyolcadikként zárt a 170 fős mezőnyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×