eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Phelps újra versenyez

A jövő héten már ismét versenyez a 2012-es londoni olimpia után visszavonult Michael Phelps.

Az amerikaiak 18-szoros ötkarikás aranyérmese a jelek szerint célba vette a 2016-os riói olimpiát, s az odafelé vezető út első állomása lehet az arizonai Mesában jövő csütörtöktől szombatig tartó viadal. A 29. születésnapját júniusban ünneplő Phelpsnek ez lesz a visszatérése utáni első megméretése.

A 18 arany mellett további négy ötkarikás érmet - két-két ezüstöt és bronzot - is begyűjtő úszó az Egyesült Államok sportági szövetségének hétfői közlése szerint mások mellett Ryan Lochte-hoz és Katie Ledeckyhez, a jelenlegi legkiválóbbakhoz hasonlatosan próbára teszi magát az Arena Grand Prix-n, amelyet a Skyline Aquatic Centerben bonyolítanak le.

A sokszoros világcsúcstartó Phelps, aki három olimpián nyert 22 medáljával az olimpia történetének legeredményesebb sportolójaként vonult vissza 2012-ben, 26 világbajnoki elsőséget szerzett, s egy aranyat rövidpályás vb-n is nyert. Arról, hogy újra edzésbe állt, tavaly októberben érkeztek az első hírek.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×