eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Mourinho visszakapta csapatát

Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője úgy nyilatkozott a Manchester City ellen drámai körülmények között megnyert keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés után, hogy végre visszakapta csapatát.

A bajnokságban gyengélkedő spanyol együttes a 87. percben még 2-1-es hátrányban volt, mégis nyerni tudott, miután előbb Karim Benzema egyenlített, majd Cristiano Ronaldo a 90. percben megszerezte a győztes találatot.

"Újra visszakaptam a csapatomat, és remélem, nem fogom megint elveszíteni" - fogalmazott a tréner a találkozót követően, utalva a Sevilla elleni szombati vereség után tett nyilatkozatára, mely szerint nincs csapata.

Ronaldo először játszott a Bernabeu Stadionban azóta, hogy a szeptember 2-án rendezett, Granada elleni meccs után jelezte, szomorú a Realnál. Akkor góljait nem ünnepelte, most viszont nem fogta vissza magát a győztes találat után.

"A legfontosabb az volt, hogy nyerjünk, és ez sikerült. A csapat jó, a szurkolók jók, és én is jól vagyok. Õrült meccs volt" - mondta Ronaldo.

A Manchester City vezetőedzője, Roberto Mancini szomorúan nyilatkozott: "Nem csak azért nehéz megszólalni, mert veszítettünk - a Realtól ki lehet kapni - , hanem azért is, mert négy perccel a vége előtt még mi vezettünk 2-1-re."

A keddi nyitány másik fontos pillanata volt, amikor a francia PSG csatára, Zlatan Ibrahimovic eredményes volt a Dinamo Kijev ellen: a svéd játékos az első a BL történetében, aki hat csapat színeiben is gólt szerzett. Korábban az Ajax, a Juventus, az Internazionale, a Barcelona és az AC Milan futballistájaként is betalált a legrangosabb európai kupasorozatban. Mostani együttese kedden végül 4-1-re diadalmaskodott.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×