eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Kemény: "Azt a pluszt, amit Kásás adott, elveszítettük máshol"

Nem tudta kihasználni a londoni olimpián ötödik helyezett magyar férfi vízilabda-válogatott Kásás Tamás visszatérését - mondta Kemény Dénes szövetségi kapitánya. Hozzátette, hogy ezért teljes mértékben vállalja a felelősséget.

Maradéktalanul két-három játékossal volt elégedett a londoni olimpián a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Kemény Dénes az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: néhányan tudásukhoz képest gond nélkül játszottak, aztán voltak hullámzó teljesítmények, és voltak olyanok is, akik nem kapták el a fonalat Londonban.

Kemény Dénes arról is beszélt, hogy csapata nem tudta kihasználni Kásás Tamás visszatérését. A háromszoros olimpiai bajnok jó teljesítménye mellett másoké visszaesett, így a világklasszis visszaillesztése okozta pluszt elveszítették máshol. A fiatal játékosok kevésbé mertek Kásás Tamás mellett vállalkozni az egymás közötti tisztelet miatt - fejtette ki.

"Ez az én felelősségem, mert tudtam, hogy a veszély fennáll, mégsem sikerült megoldani" - mondta a szövetségi kapitány, aki szerint nem volt oka kihagyni a keretből a 36 éves játékost.

Megemlítette, hogy a felkészülés időszakában túl sok edzőmeccset játszottak, az első olimpiai mérkőzés kudarca pedig nem múlt el nyomtalanul. Hozzátette: a fizikai felkészüléssel nem lehetett gond.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×