eur:
388.27
usd:
360.66
bux:
68635.75
2024. május 7. kedd Gizella

Célba ért a magyar kajak-kenu válogatott

Kora reggel útra kelt, szerencsésen landolt, délután pedig már kilátogat a pályára a magyar kajak-kenu válogatott, amely szombaton érkezett meg a londoni olimpiára.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a korábbi terveknek megfelelően a 13 versenyző közül 12-en voltak ott hajnalban a Liszt Ferenc repülőtéren. A csapat legfiatalabb tagja, Dudás Miklós egy nap csúszással követi majd a többieket, hiszen ő csak a jövő hét második felében lesz érdekelt K-1 200 méteren.

A küldöttség - immár hagyományos módon - nem az olimpiai faluban lakik a versenyek ideje alatt, hanem a brit fővárostól 40 km-re nyugatra fekvő Eton Dorney evezős és kajak-kenu központ közelében, egy szállodában.

Az ebéd és egy rövid pihenő után jön az első hivatalos program: késő délután a hajóhitelesítés vár a versenyzőkre.

A sportági versenyek hétfőn kezdődnek az olimpián, a döntőket pedig szerdán, csütörtökön és szombaton rendezik majd a Dorney-tavon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×