INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Cseh László: Nem vagyok bulizós hangulatban

Infostart / InfoRádió
Cseh László bízik abban, hogy a debreceni úszó Európa-bajnokságon elért időeredményei alapján az amerikai sztárversenyzők is veszélyesnek tartják majd a londoni olimpia előtt. A Kőbánya SC versenyzője három arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel zárta a kontinenstornát, ahol senki más nem szerepelt nála eredményesebben.

Az egész magyar úszócsapat jól szerepelt. Nagyon jó volt Debrecenben versenyezni, fantasztikus volt az Európa-bajnokság hangulata - mondta az InfoRádiónak a vasárnap befejeződött úszó kontinensviadal kapcsán Cseh László, aki 200 méter pillangón, valamint 200 és 400 méter vegyesen szerzett aranyérmet.

Az úszásommal nagyjából meg vagyok elégedve. A verseny megerősített abban, hogy jó úton halad az olimpiai felkészülés, de még azért dolgozni kell egy kicsit - tette hozzá a sportoló, aki nem ünnepelt az Eb után. "Nem vagyok bulizós hangulatban. Annak örültem, hogy végre tudtam aludni, nem kellett másnap reggel a medencében csobbannom" - mondta az olimpiára készülő klasszis.

Cseh László kiemelte, hogy Debrecenben ott volt Európa élmezőnye, de az olimpia, ahol "a világgal kell megküzdeni", teljesen más verseny lesz.

Remélhetőleg az időeredményeimet látva a nagy ellenfelek - Michael Phelps és Ryan Lochte - azt gondolják, hogy hoppá, ez a magyar srác még veszélyes lehet -fűzte hozzá a 11-szeres nagymedencés Európa-bajnok.

Hanganyag: Farkas DávidA címlapról ajánljuk