eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Múzeumba kerül Joachim Löw szerencsét hozó pulóvere

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) múzeumába kerül az a kék kasmír pulóver, melyet Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya viselt a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon.

A szakember a torna csoportkörében Ausztrália és Ghána felett aratott győzelmekkor, valamint a kieséses szakaszban az Anglia és Argentína ellen megnyert összecsapásokon is ebben a pulóverben ült a kispadon.

Löw a csoportkörben egyetlen találkozón kardigánt viselt, akkor Szerbiával szemben alulmaradt a Nationalelf.

A kék pulóver egy alkalommal, éppen az elődöntőben nem hozott szerencsét a németeknek, akik a fináléba kerülésért vívott meccsen kikaptak a későbbi győztes spanyoloktól.

"Ez egy nagyszerű ötlet" - nyilatkozta Löw. "Ez a pulóver mindig a dél-afrikai vb-n átélt csodálatos pillanatokra emlékezteti a rajongóinkat, a játékosokat és a szakmai stáb tagjait is."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×