eur:
399.17
usd:
363.71
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Nyert a Debrecen a Fáy utcában

A címvédő Debrecen a hajrában két gólt szerezve nyert a Vasas otthonában a labdarúgó NB I 11. fordulójában; a vendégek csatára, Leandro előbb öngólt vétett, majd a 86. percben a rivális hálójába is betalált. Soproni Liga, 11. forduló:

A Bajnokok Ligájában is érdekelt vendégeknél több válogatott játékos nem szerepelt.

A Vasas már a 10. percben vezetést szerzett: Remili passzolt Dobric elé, akinek nem volt nehéz dolga. Megzavarodott a DVSC: Komlósi piros lapot kapott, miután lerántotta Divicet, a megítélt büntetőt azonban Lázok elrontotta. Ettől viszont a hazaiak törtek meg, és gyorsan jött az egyenlítés. A folytatásban főleg a Loki veszélyeztetett.

A második félidőt nagy iramban kezdte a hajdúsági gárda, és előnyhöz jutott. A lendület azonban nem tartott sokáig, és egy szerencsés találattal egyenlítettek a hazaiak. Rákapcsolt a DVSC, előbb Dombi lerántásáért kiállították Mrdjanint, majd a szabadrúgásból Leandro fordított. A végén Coulibaly adta meg a "kegyelemdöfést".

Vasas-DVSC-TEVA 2-4 (1-1)
Illovszky Stadion
Gólszerző: Dobric (10.), Leandro (69.-öngól), ill. Coulibaly (26., 91.), Kiss Z. (53.), Leandro (86.)

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell"

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Részletesen szólt Ukrajnával kapcsolatos álláspontjáról, és arról is, mi történik Európában két nappal az amerikai elnökválasztás után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 8. 15:47
×
×
×
×