eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Működött a varázslat, Ronaldo egy hónapra kidőlt

Megharagudott a portugál labdarúgó-válogatott szakmai stábjára a Real Madrid, miután a spanyol együttes legdrágább játékosának, Cristiano Ronaldónak a sérülése kiújult a magyarokkal játszott, szombati világbajnoki selejtezőn, ezért legalább egy hónapot kénytelen kihagyni.

"Egyszerűen felelőtlenség volt bevetni őt a magyarok ellen" - idézte a királyi gárda egyik szóvivőjét a spanyol média. A klubnál hozzátették, hogy amíg Ronaldo nem lesz újra százszázalékos egészségi állapotban, addig nem engedik el újabb válogatott találkozóra.

A sérülés miatt a 24 esztendős támadó négy spanyol bajnoki összecsapáson, valamint két Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és két spanyol kupameccsen nem állhat a Real rendelkezésére, ami miatt az El Mundo című napilap "a világ legdrágább sérüléséről" írt hétfői számában.

A nyáron a Manchester Unitedtől 94 millió euróért megvásárolt portugál sztár a Marseille elleni, szeptember 29-i BL-csoportmérkőzésen szenvedett térdsérülést, és a madridiak legutóbbi, a Sevillával szemben 2-1-re elveszített bajnokiján sem lépett pályára.

Korábban egy magát varázslónak nevező férfi azt állította, ő tehet arról, hogy a portugál labdarúgó sérülést szenvedett. Az 57 éves férfi azt mondta, arra kapott megbízást egy gazdag nőtől, hogy tegye tönkre Ronaldo pályafutását.

"15 ezer eurót kaptam a munkáért. Ha Ronaldo pályafutása tönkremegy, még többet kapok. A bokasérülést egy vudu-babával értem el" - fogalmazott Pepe, aki előzőleg azt mondta, ott lesz a magyarok elleni világbajnoki selejtezőn.

A szombati meccsen Ronaldót a 27. percben kellett lecserélni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×