eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Kammererrel mehet párost Vereckei

Visszatért korábbi edzőjéhez, Sári Nándorhoz a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Vereckei Ákos, aki a későbbiekben párosban és csapathajóban is szeretne szerepelni.

"Nándival öt esztendő szünet után ismét közös utat járunk, pozitívan állunk egymáshoz - mondta Vereckei. - Az őszi munkát egyénileg végzem, de Nándi heti kétszer-háromszor motorossal végigkíséri az edzésemet, segít a technikám csiszolásában. Bár egyelőre még minden képlékeny, reményeim szerint tavasszal harminc-ötven százalékban én is csatlakozom a csoport munkájához."

Sári hozzátette: szeretné kipróbálni a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos párost, amely véleménye szerint nagyon eredményes lehet.

"Örülök, hogy a nyári egyhetes közös munka után Ákos úgy döntött, van jövőnk. Átbeszéltük a dolgainkat, és mindketten úgy határoztunk, hogy érdemes belevágni."

A tréner csoportja a múlt hétfőn a Gubacsi hídnál kezdte el az edzéseket, bár a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer csak az elkövetkezendő napokban csatlakozik majd a többiekhez.

Benkő Zoltán ugyanakkor végleg búcsút intett Sári Nándornak. Négy év után köszönt el edzőjétől, mert elmondása szerint új alapokra kívánja helyezni pályafutását, hogy a következő idényben ismét az élmezőnyben lehessen.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×