eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Debreceni: "Szívvel-lélekkel küzdünk egymásért"

A csapategységnek köszönhetően még a védelem változó összeállítása sem okoz gondot a magyar junior labdarúgó-válogatottnak - mondta az InfoRádiónak Debreceni András. A védő szerint az elődöntőbeli ellenfélnek, Ghánának a gólerős csatárai a legveszélyesebbek.

A csapat erejét mutatja, hogy két hosszabbításos mérkőzést tudtunk megnyerni, és az elődöntőbe jutottunk. Sokat kivett belőlünk ez a két összecsapás, de megpróbálunk regenerálódni a keddi találkozóra - mondta az InfoRádiónak a junior labdarúgó-válogatott védője, Debreceni András.

A Honvéd játékosa kiemelte: bár a védelem meccsről meccsre változik, sikerült összekovácsolni ezt a csapatrészt, és az is sokat segít, hogy szívvel-lélekkel küzdenek egymásért a játékosok.

A csapat mindig megérzi, ha a kapitány, jelen esetben Koman Vladimir nem játszhat, de megpróbáljuk pótolni őt - vélekedett Debreceni András.

A védő a keddi ellenfélről, Ghánáról azt mondta, játékosai fizikálisan jók, nagyon erősek és gyorsak, a két csatár különösen veszélyes, eddig összesen 10 gólt lőttek. "Megpróbáljuk megtalálni a gyenge pontjukat, és arra játszani az elődöntőben" - tette hozzá.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×