eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Boczkó Gábor a negyeddöntőben

Boczkó Gábor bejutott az elődöntőbe a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében, miután harmadik mérkőzését is megnyerte a pekingi olimpián.

A háromszoros egyéni Európa-bajnok magyar a lengyel Radoslaw Zawrotniak ellen lépett pástra és egy nagyon feszült hangulatú csörtében 15-8-ra nyert.

Boczkó közép-európai idő szerint 13:30-kor a francia Fabrice Jeannet-val csatázik a fináléba kerülésért.

A magyar klasszis, mielőtt Zawrotnikkal találkozott volna, 15-9-re verte a ranglistavezető venezuelai Silvio Fernandezt.

Imre és Kulcsár elbúcsúzott

Imre Géza a nyolcaddöntőben 15-9-es vereséget szenvedett és kiesett a férfi párbajtőrözők versenyében a pekingi olimpián. A magyar vívó az idei egyéni Európa-bajnoktól, az olasz Diego Confalonieritől kapott ki.

A harmadik magyar férfi párbajtőröző, Kulcsár Krisztián a legjobb 32 között búcsúzott, miután 15-9-es vereséget szenvedett a kínai Jin Lien-csitől.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×